luni, 12 februarie 2018

Pret Samsung Note 8 in magazinul Marketonline.ro

Pretul telefonului Samsung Galaxy Note 8 incepe sa scada si exemplu este magazinul online MarketOnline.ro unde pretul a scazut cu ajutorul unei reduceri sub 4.000 de lei. Telefoanele Note 8 de la MarketOnline sunt cu memorie interna de 64 GB si posibilitate de prelungire cu card micro SD de pana la 256 GB, cu memorie RAM de 6 GB si in culorile Midnight Black si Maple Gold.


Procesorul telefoanelor Samsung Note 8 vandute de Marketonline este la nuclee Octa Core, chipset Exynos 8895 si CPU Octa-core (2.3GHz Quad + 1.7GHz Quad) pe 64 de biti si tehnologie pe 10 nm. Procesorul ruleaza cu o frecventa maxima de pana la 2.3 GHz.

Restul de specificatii sunt la fel ca la telefoanele Galaxy Note 8 vandute de toate magazinele online din tara. Totusi, ca o specificatie, magazinul Marketonline vinde modelul cu Dual Sim.

Link-uri catre MarketOnline
Pretul telefonului Samsung Note 8 in magazinul Marketonline.ro este scazut sub 4.000 de lei datorita unor reduceri de pana la 400 de lei si in momentul acesta se vand cu 3.999 de lei modelul in culoare neagra si 3.799 de lei modelul in culoare aurie.
Modelul Note 8 in culoare neagra poate fi cumparat si resigilat la pretul de 3.799 de lei.

Samsung Note 8 Midnight Black - pret actualizat la Marketonline.ro

Samsung Note 8 Maple Gold - pret actualizat la Marketonline.ro



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Adbox